Swedish Eventing fortsätter satsa på U25 under 2017!

Swedish Eventing tillsammans med huvudsponsorn Myrina Invest AB meddelar att succén U25 fortsätter under nästa år. U25 är en tävling i nationell 1* klass med höga prissummor som är öppen för unga ryttare som inte fullföljt 2* klass. U25-klassen kommer gå på tre platser spridda över landet även 2017.

Vid Fälttävlansmötet i Linköping i slutet av oktober kommer det meddelas vilka kriterier som gäller för hur valet av arrangörer ska gå till. Tillkännagivandet om vilka föreningar som kommer få arrangera U25 sker på Swedish Eventings årsmöte 11 februari 2017.

Under 2016 var det tre glada vinnare som fick med sig 20 000 kr hem från U25. Första tävlingsplatsen var Runsten där Tora Olsson med Anolanda D segrade. På Fälttävlansveckan på Flyinge tog Jonna Britse med Quattrino förstapriset och på Hermanstorp var det Rebecka OdhnerKällgård med Bellissimo Gräns som stod högst upp på prispallen.

U25 är en del av Swedish Eventings arbete tillsammans med Myrina Invest AB för att stärka sporten genom en riktad satsning på unga ryttare.