Grattis Rebecka OdhnerKällgård och Bellissimo Gräns som vann tredje omgången av U25!

Rebecka OdhnerKällgård med det sjuåriga stoet Bellissimo Gräns tog hem segern i årets sista U25-klass när tävlingen avgjordes på Hermanstorp. Inte nog med att Rebecka vann U25, hon blev också trea i samma klass med sin Lehar A. Till segerchecken på 20 000 kr fick Rebecka alltså lägga till 8 000 för tredjeplatsen. Rebecka och Bellissimo Gräns tog ledningen direkt med fina 33,3 i straff i dressyren, ett resultat som höll hela vägen i både U25 och CNC*-klassen totalt där Rebecka OdhnerKällgård tog hem både första- och fjärdeplatsen. En lyckad dag för Rebecka som är väldigt nöjd med både sina hästar och Hermanstorp som tävlingsplats.

Jag valde att rida här på Hermanstorp istället för Segersjö eftersom det var en U25-klass här, och det var ju kul att det gick så bra med båda hästarna, säger en glad Rebecka OdhnerKällgård. Jag har inte hunnit fundera på vad pengarna ska gå till, men tävlingskassan behöver ju alltid fyllas på förstås.

Några tävlingar till är inplanerade för hösten, bland annat Lag-SM, men sen är det dags att sluta för året berättar Rebecka. Nästa år kanske det blir dags för tvåstjärnig för Bellissimo om hon fortsätter utvecklas som hon gjort hittills.

Andraplatsen och 10 000 kr gick till Elvira Rosenberg med Carmon, tredjeplatsen och 8 000 kr tog Rebecka OdhnerKällgård, denna gång med Lehar A och Filippa Andersson med Special Snaps fick 5 000 kr för fjärdeplatsen.

 

Tack för lånet av de fina bilderna Falkenbergs Foto!
Fler bilder från klassen i Falkenberg kan du se på:  www.falkenbergsfoto.se