myrina-invest-logotyp

Sponsor till Swedish Eventing

Vårt företag arbetar med långsiktiga investeringar i olika företag inom Skandinavien. Vi är ett familjeägt investmentbolag som bygger på våra värdeord långsiktighet, engagemang och goda relationer. Alla är lika viktiga och har följt oss genom decennier. Idag har vi både hel- och delägda bolag inom så spridda branscher som från dataspelsutveckling till Glasfasader. Vi är små och snabba till beslut. Vi siktar hela tiden framåt och vill mera.

Våra värdeord står också bakom era insatser inom fälttävlan. Alla dessa tre krävs för att på lång sikt lyckas. Ni är många med denna fantastiska kämpaglöd och vi känner oss lierade med fälttävlan.

Sporten har stått för många framgångar under de senaste åren och vi är mycket glada att kunna fortsätta stödja sporten genom att ge de svenska ryttarna, arrangörerna, hästägarna ett forum att verka genom – Swedish Eventing! Vi tror på samverkan, kommunikation och transparens.

För oss och vår omvärld kommer Swedish Eventing även att ge ett bra tillfälle till affärsevent i samband med t.ex. Fälttävlansveckan. Framförallt terrängmomentet är attraktivt för många och ett extra plus är att sporten är väl representerad av både kvinnor och män och dessa tävlar på lika villkor.

Vi önskar alla ekipage, arrangörer och hästägare lycka till under säsongen och vi kommer att följa er på plats!! Säger Sara Sjöborg Wik, ägare och VD Myrina Invest AB.

www.myrinainvest.se