Sveland Djurförsäkringar och Swedish Eventing i samarbete

Swedish Eventing är glada att kunna presentera Sveland Djurförsäkringar som samarbetspartner för 2017. Vi har redan under 2016 haft event ihop genom Sveland Djurförsäkringars engagemang och sponsorskap för genomförandet av vårt uppskattade event under Fälttävlansveckan; Fälttävlans Mästarnas Mästare. Nu går vi djupare under 2017 och har ett gemensamt Samarbetsavtal, vi utökar kontaktpunkterna till gagn för sporten. Vi uppskattar deras helhetstänk och engagemang inom ridsporten, säger Sara Sjöborg Wik, styrelsen i Swedish Eventing.

sveland logo

Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt bolag med över 100 års erfarenhet. Alltsedan dess har Sveland Djurförsäkringar erbjudit ett brett sortiment av djurförsäkringar till den svenska marknaden. Idag försäkras, förutom hundar och katter, även hästar, smådjur och lantbruksdjur. Läs mer om oss och våra försäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook!

Vi ser fram emot ett givande samarbete med Swedish Eventing. Vi hoppas att vi kan vara med och utveckla och stärka svensk fälttävlan på alla nivåer, säger Anette Henriksson, VD Sveland Djurförsäkringar.