Rid för en av världens bästa Fälttävlansryttare Chris Burton, anmäl dig här!

Lördagen den 11 februari är Christopher Burton för första gången i Sverige. På Flyinge i stora ridhuset kommer Chris att hålla en hel dags Clinic där några av Sveriges OS och landslagsryttare är inbjudna att rida. Dessutom är tre av dagens grupper öppna, vilket innebär att 9 ryttare får möjligheten att rida för Chris

Vi vill att du sänder in din ansökan till info@swedisheventing.se. Ansökan skall innehålla utbildnings- och tävlingsnivå på häst och ryttare, hästens ålder och varför just du vill rida för Chris. Ange ”Clinic” i rubriken i ansökan. Alla grupper kommer att bestå av 3 ekipage som är på ungefär samma nivå. Det kommer att vara både banhoppnings- och fasta hinder i ridhuset. Kostnaden är 500 kronor för ridning och en lunchföreläsning (lunchkostnaden tillkommer).

Chris Burton har några fantastiska säsonger bakom sig med topplacering på världsrankingen, vinster i CCI3 och 4* tävlingar, guldmedalj på Unghäst-VM 2016 och lagbrons på OS i Rio. Passa på att ta del av hans erfarenheter och syn på hur man bäst tränar en häst och vilka övningar som kan vara bra !

Swedish Eventing kommer i samband med Clinicen ha sitt årsmötet. På kvällen blir det middag i Flyinge där du som medlem är välkommen att dela kvällen med andra fälttävlansintresserade. För all anmäla till middagen, info@swedisheventing.se ange ”Middag” i mejlets rubrik (middagen till självkostnadspris, begränsat antal).