Köp biljetter till fälttävlansclinicen med Chris Burton

Årets första stora event inom fälttävlan i Sverige arrangeras av Swedish Eventing. Det blir en heldag på Flyinge 11 februari med clinic för topprankade Chris Burton som tränar sju grupper av ekipage på olika nivåer. Både namnkunniga ryttare som mindre namnkunniga kommer delta i clinicen och det finns mycket att lära. Dessutom kommer vi ha flera av våra kända ryttare i ”soffan” för att få höra lite mer. Chris kommer också hålla en kort lunchföreläsning så dagen kommer bjuda på både se och höra.

Vi hoppas att du, din familj och dina vänner vill komma ock se hur Chris lägger upp träning och höra mer om hans tankar kring vad som leder till framgång.

Håll koll här på webplatsen och facebook för att se vilka ryttare som kommer!

Köper biljetter gör du här:

eller direkt på Tickster.se. Ange Burton i sökfältet

PRISER:

Icke medlemmar: 300 kr/person

Medlemmar i Swedish Eventing: 150 kr/person. Kontakta Swedish Eventing på info@swedisheventing.se för rabattkod. Skriv sedan in kampanjkoden på sidan som heter ”Leveranssätt” för att erhålla rabatten.

Familjebiljett: Familjerabatten gäller för två vuxna och två barn under 16 år. Skriv in kampanjkoden ”Familjerabatt” på sidan som heter ”Leveranssätt” för att erhålla rabatten.

Är du inte medlem i Swedish Eventing? Gå då hit på vår webbplats, för att bli medlem! Var med och stöd svensk fälttävlan och få samtidigt förmånliga erbjudanden.