Fälttävlansveckan 2017 ny tid och plats!

För tredje året i rad anordnar Swedish Eventing Fältävlansveckan, nu på natursköna Skyrup Country Club i samband med Nordiska Mästerskapen 31 juli till 6 augusti. Programmet för 2017 är utökat med fler event, möjligheter att ta del av både fysiska aktiviteter, intressanta föreläsningar och fler kvällsarrangemang.

Fälttävlansveckan är för alla och ska kunna erbjuda något till dig oavsett om du just upptäckt fälttävlan som sport eller om du är rutinerad fälttävlansryttare som vill vidareutveckla dig. Det är en vecka för att ha trevligt och kul tillsammans på våra gemensamma grillkvällar, föreläsningar, se på unghästbedömning eller heja fram Fälttävlans Mästarnas Mästare.

Tanken är att föreläsningarna ska ge dig mer kunskap om vår sport och aktiviteterna ska ge dig möjlighet att utvecklas och lära mer oavsett var du befinner dig i dag. Det blir allt från mental träning, juridik, praktiska exempel på hur man kan arbeta med sponsring, och mycket annat.

Vi vill också ge möjligheter till dig med yngre häst att få en bra bedömning av dess lämplighet som fälttävlanshäst. Det här är också en chans att hitta framtida stjärnor! Så håll utkik efter inbjudan. Unghästbedömningen inleder veckan på måndag förmiddag.

Det blir också två dagar med träning. På måndag är det Fredrik Bergendorff, förbundskapten i fälttävlan, som kommer träna ett antal ekipage. Tisdagen blir det Chris Burton, en av de högst rankade fälttävlansryttarna i världen, som håller träningen. Information om hur anmälan ska ske kommer inom kort och vi kommer också skapa ett event på facebook. Håll utkik!

Varmt välkomna och boka in veckan 31 juli till 6 augusti för Fälttävlansveckan! Vi ses där!