Fälttävlansclinic med Chris Burton och Swedish Eventing

Vi säger bara  – SUCCÉ!
Vi i styrelsen för Swedish Eventing och våra fantastiska ideella människor som stödjer vårt arbete är idag så glada och tacksamma över sportens reaktion på vår clinic i helgen. Chris, tillsammans med ryttarna, gjorde bägge dagarna till sevärda och inspirerande dagar. Många stod hela dagen och såg den ena clinicen efter den andra och ingen var den andra lik. Ett genomgående tema var enkelhet, gas och broms och sist men inte minst; Släpp förälskelsen i tyglarna och rid med säte och ben.

Swedish Eventings tanke att det skulle vara ryttare från många olika nivåer, kända som okända, gick hem. Vi fick positiv respons på att vi ordnade något för alla. Samtidigt så skapade våra samarbetspartners och eventpartners atmosfär på podiet så även där var stämningen hög och många koppar kaffe såldes.

Ja, på frågan varför fiket på podiet stängdes blev svaret: Vi har sålt slut. På samma fråga i restaurangen om var maten var: Vi har sålt slut. Planen var 500 som skulle önska äta och bevisligen var vi fler!

Vi i Swedish Eventing vill säga ett stort, stort tack till alla som på något sätt gjorde vår clinic till den succé den blev!

Vårt årsmöte kom lite i skymundan men vi var i alla fall 4 gånger fler än förra året på plats. Middagen utsåld.

För svensk fälttävlans framgångar i framtiden vill vi skapa möjligheter och resurser.

I år presenterar vi:

  1. Framtidens elit fälttävlan – U25
  2. Hästägarförening (under mars månad)
  3. Två platser för årets U25 klasser CNC1*, Strömsholm och Össjö International Eventing. Båda tävlingarna i juni.

Vi återkommer med mer info på vår hemsida om dessa tre nyheter. Följ oss, läs, återkoppla gärna på info@swedisheventing.se och kom gärna med förslag.
Eller, om just du vill göra något tillsammans med oss!

Nu är det nya tag som gäller, att skapa en spännande Fälttävlansvecka som är vårt nästa event!

Glada fälttävlanshälsningar

Styrelsen för Swedish Eventing