Fälttävlansveckan

Foto: Tim Wilkinson Eventing Images

Det behövs en årlig mötesplats för fälttävlan. Varje år ska därför Swedish Eventing anordna en fest för fälttävlan under en sommarvecka. Fälttävlansveckan ska vara en tillsammansupplevelse för alla. Hästarna, barnen, vuxna, ryttarna, publiken, funktionärerna, tränarna, uppfödarna, journalisterna, beslutsfattarna, eliten, nybörjarna och dem som ännu inte är aktiva. Fälttävlan är för alla och den ridgren som sticker ut som den mest fascinerande formen av hästsport. Här ges mångsidigheten ett ansikte. Hopp, dressyr och terräng.

Här visas hästens kraft, snabbhet, smidighet och förmåga till samarbete. Detta samtidigt med ryttarens mod, uthållighet och förmåga att bemästra hästen.

Veckan vimlar av aktiviteter. Tävlingar på alla nivåer, träningar, utställningar, debatter, föreläsningar, workshops, shower, mat, livsstil, saluhästar, personliga möten – och leenden!

Våra ledord är: Engagemang, Goda relationer och Utveckling.

Samlingspunkt är restaurangtältet där man kan äta, pratas vid och ha det trevligt mellan aktiviteter. Gästerna ska uppleva veckan som ett varmt, avspänt, roligt och stimulerande evenemang.

Efteråt utvärderar vi arrangemanget via internetundersökningar riktad till de olika målgrupperna. Dessutom bjuder vi in till ett representativ panelsamtal för att fånga in synpunkter och nya idéer. Varje år formulerar vi kvalitativa och kvantitativa mål inför det kommande eventet. När gästerna efter avslutad vecka omedelbart frågar efter nästa års evenemang – ja då har vi lyckats!